joi, 11 iunie 2009

Autocare cu romani jefuite de...romani (bien sur)

Mi-adus aminte, citind acest articol si comentariile aferente, de toata prostia romanilor, mafia din Arad si smenuiala soferilor care ne-au transportat ca studenti.

Mirel

"Autocare jefuite la graniţa cu Austria

Numeroşi conaţionali care se întorceau acasă din Italia au fost ameninţaţi şi bătuţi într-o parcare din pădure de opt tâlhari români. Sute de oameni în stare de şoc şi mii de euro furaţi de la călătorii plecaţi cu autocare din Italia cu destinaţia România, în noaptea de sâmbătă. Întoarcerea în România poate fi o aventură neplăcută şi periculoasă. Sâmbătă spre duminică, după miezul nopţii, zece autocare ale firmei Atlassib au fost atacate de tâlhari români.Între localităţile Tarvisio (Italia) şi Villach (Austria), în parcarea unei benzinării, călătorii au fost părăsiţi de şoferi şi lăsaţi o oră la dispoziţia a opt indivizi, care i-au jefuit, înjurat şi bătut.
"Doi au venit cu măsuţa de alba-neagra. Apoi, cineva a protestat pentru că alţi şase tâlhari furau din buzunarele oamenilor", povesteşte Chiriluş Vasile (41 de ani), din Asău. Protestatarul a fost urmărit până în autocar, unde a fost bătut de hoţi.

Staţionări ciudate

Au fost agresaţi şi ameninţaţi cu cuţite toţi cei care s-au opus. Unei femei din autocarul cu numărul SB-05-UBL i-au fost furaţi 1.500 de euro, iar altora, din autocarul SB-05-TRE - 150, 1.300 de euro. La protestelor oamenilor, şoferii au refuzat să se legitimeze, răspunzând cu impertinenţă: "Depuneţi plângere, ce, credeţi că sunteţi primii?". Operatorii sediilor Atlassib de la Roma şi Sibiu se contrazic referitor la opririle autocarelor. La Roma se afirmă că şoferii nu au voie să staţioneze peste 15 minute, iar cei de la Sibiu spun că se poate poate staţiona oricât. Deşi opririle ar trebui făcute în anumite locuri, iar traseul este strict, şoferii nu respectă regulile. Pe teritoriul UE, românii pot suna în caz de urgenţă la numărul 112. De cele mai multe ori, poliţia intervine în câteva minute. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu